Yhteistyökumppanimme

Talo-projektissa tarvitaan monia yhteistyökumppaneita. Mielestämme olemme kasanneet osaavan ja luotettavan tiimin:

Luja-kivitalo
Yhteistyö Luja-kivitalon kanssa on toiminut kivuttomasti, mutta ei ongelmitta. Tarjouksessa sanotaan, että arkkitehtipiirustukset kuuluvat tarjoukseen. Saimme kuitenkin laskun uusista rakennuspiirustuksista, jotka tarvitsimme lupapaperit saatuamme. Olimme mielestämme varsin helppoja asiakkaita: suunnittelimmehan talomme alunperin itse. Loppujen lopuksi saimme hyvityslaskun ja arkkitehtipiirustukset kuuluivat pakettiin.

Olemme kuitenkin edelleen toistaiseksi erittäin tyytyväisiä valintaamme. Uskomme, että pienet ongelmat, joita kommunikaatiossa on ollut, johtuvat pääosin Luja kivitalon organisaatiomuutoksista, joita olemme olleet todistamassa. Olemmehan varsin merkillinen asiakas, joka pyysi tarjouksen miltei kaksi vuotta ennen rakentamisen aloittamista! Ja tähän aikaan on mahtunut suuria muutoksia Lujan leivissä ja tarjouksemme historia ei välittynyt eteenpäin nykyisille projektin vetäjille kokonaisuudessaan. Kiitos Lujalle kaikesta tähän mennessä!Pohja- ja Perustustyöt: Rakennuspalvelu Pasi Ylennysmäki Ky

Pasin porukka hoitaa projektissamme talomme pohja- ja perustustyöt. Suurelementit vaativat mittatarkkaa perustusten tekoa ja vaikka into on suuri perustusten tekoon, Luja suosittelee, että käytämme ammattilaisia perustusten tekoon. Toistaiseksi yhteistyö on sujunut loistavasti ja Pasin laskut ovat olleet yhteensopivia alustavan budjettimme kanssa.

LVI työt: LVI Wäiski

Wäiski on ollut erinomainen valinta LVI töiden suorittamiseen: olemme saaneet loistavaa palvelua ajoittain hankalinakin vuorokauden aikoina. Asiantuntevien neuvojen avulla päädyimme Wäiskin myötä Uponor-lattialämmitysratkaisuun, joka vaikuttaa loistoratkaisulta matalaenergiataloon. Wäiskin kautta saimme kontaktin myös Jukiraan, joka hoiti LVI-sunnittelutyöt.

Leivinuuni-takan muuraus: Petteri Stubb