keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Kotihommia

Tasoituksen valmistelut tehtynä, paikkailut ja oikaisulaastit vedetty niitä kaipaaviin kohtiin. Itse tasoituksessa turvaudummekin sitten ulkopuolisiin. Tosin ammattilaisten hankkiminen näin viime tinkaan paikalle ei ollut mikään helppo homma. Siellä he kuitenkin ovat olleet jo toista päivää hommissa, eikä olla itse päästy edes paikalle seuraamaan käden jälkeä...

No, kotipäivät täytyy käyttää hyödykseen ja on viimein aika ruveta miettimään sisustusta. Lasten jalistreenien aikaan ollaan ajoittain käyty piipahtamassa rautakauppojen sisustusosastoillakin ja laattojen suhteen oli taas nopeat ja yksimieliset valinnat. Niistä lisää myöhemmin.

Keittiökoneiden valintakin on jo ajankohtainen. Keittiömaailman keittiöpaketista rajasimme kodinkoneet pois, kun jo heti kättelyssä huomasimme, että ne merkit mitkä meitä kiinnostaa puuttuvat keittiömaailman listoilta tai tulevat liian kalliiksi. Tosin Keittiömaailman Annika esitteli meidät Festivo kylmiöpakastimelle, joka pääsi listallamme välittömästi korkealle. Varsinkin kun muiden ominaisuuksien joukossa oli vain 5cm vara oven taakse, mikä antaa keittiömme muille kaapeille hyvin lisätilaa.

Tällä hetkellä kiinnostuksemme on Festivon lisäksi Boschin valkoisessa kalusteuunissa mallia HBN301W1S sekä keittotasossa oikeilla kunnon vääntimillä(!!) (Bosch PKE645V14E). Hinnatkin sopivat budjettiin, joten täytynee kysellä näistä jonkinlaista pakettia. Boschilla on myös näihin sopiva liesituuletin mallia DWW061421.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti