keskiviikko 1. elokuuta 2012

Sähkö- ja LVI työt

Sähköt ja vettä. Kun kesää viettää ilman juoksevaa vettä, niin sitä melkein alkaa arvostaa että saa sähköt ja veden hanasta.

Kiitos LVI-Wäiskin pojille toimivasta sisävessasta ja keittiöön tulevasta vedestä :) Lämmintä vettä odotellaan vielä muutama päivä, kunnes saadaan ecowatti toimintaan. Suihkuun tosin ei vielä pääse, kun alin rivi laattoja on vielä kesken...

Kiitos myös Keski-Suomen Vahinkopalvelu Oy:n Kimmolle toimivasta keittiöstä. Ruokaa on yllättävän paljon mukavampaa tehdä omassa keittiössä :)7 kommenttia:

 1. Olisikohan noi putket voinut saada lähemmäksi seinää?Minusta noi on kun huolimattoman puut liiterissä.

  VastaaPoista
 2. Hei.
  Oliko teillä harkinnassa ollenkaan painovoimainen tai huonekohtainen ilmanvaihto. Siinä olisi etuna se että voisi säätää huonekohtaisesti, mutta en kyllä ole varma että voisiko sille saada rakennuslupaa. Me ollaan sitä nyt paljon mietittyä ja meillä ollut vaihtoehtoja että tekisikö tavallisen ilmanvaihdon vai painovoimaisen ilmanvaihdo, tai sitten on myös ollut tarjous tuolta www.freshin.fi kautta, mutta ei osata nyt päättää.
  Mitä olette olleet mieltä teidän ilmanvaihdosta?

  VastaaPoista
 3. Oho. Ethän sä pääse tähän ottamaan kantaa, kun tuo ilmanvaihtohomma ei mennyt linkiksi, tässä, koteitaan uusiksi ilmanvaihtone tässä

  VastaaPoista
 4. Hei, kiitos kirjoituksesta! LVI-työt ovat itselleni aina olleet hieman monimutkaisia, näyttääkin todella hankalalta! Monenlaista putkea ja viritystä. Meillä on aina myös ollut ammattilainen hoitamassa ja olemme itse säästyneet vaivalta, mutta naapuri kuulemma on hoitanut putkitöitä itse.

  VastaaPoista
 5. LVI asennukset tulossa myös tyttären kotiin, he juuri nimittäin rakentavat. Kuinka kauan teillä lopulta meni että tuo suihku oli toiminnassa? Aikamoinen urakka mutta varmasti palkitseva. Kiitos kirjoituksesta!

  VastaaPoista
 6. Meidän mökille on tulossa LVI-työt pyhien jälkeen. Onkin mukavaa, että päästään lähemmäksi valmistumista. Ehkä ensi jouluna tuleekin vietettyä aikaa siellä. Tuo on kiva juttu, että osaavia ammattilaisia löytyy, teilläkin saatiin urakka tehtyä! Upeaa. http://www.vesipiste.fi/lvi-palvelut/

  VastaaPoista
 7. Hyvin työ edistyy. Meidän pitäisi myös valmistautua näihin LVI-töihin, on nimittäin remontti alkamassa täällä meidän kerrostalossa. Sitä on kyllä odotettukin kauan aikaa, nyt pääsee vihdoin sitten urakan ääreen.

  VastaaPoista