tiistai 15. tammikuuta 2013

Yläkerran wc

Joululomalla alkanut yläkerran WC:n rakentaminen saatiin päätökseen. Toiseen kertaan tehtynä vesieristeiden laitto ja laatoittaminen olikin jo varsin helppoa. Laattojen saumaaminen ei edelleenkään ollut sen mukavampaa. Aiemmasta kerrasta viisastuneena osasimme putsata laattojen välit välittömästi laatoittamisen yhteydessä, jolloin jälkiputsailut olivat huomattavasti helpompaa.

Yläkerran WC:seen valittiin valkea laatta allaspäätyyn. Matalin seinä rapattiin tumman harmaaksi ja WC päädyn seinä maalattiin valkeaksi. Sama musta laatta lattiassa kuin alakerrassakin.

4 kommenttia:

 1. Hei, Mistä olette hankkineet tammitasot? Oletteko itse tehneet reunalistan tasoon?

  VastaaPoista
 2. Hei, tammitasot on ostettu isona levynä Kodin Terrasta. Olemme käyttäneet samaa levyä portaiden kaiteesee, vessojen tasoihin, keittiön hyllyihin ja yläkerran kirjahyllyihin. Käytimme Terran leikkauspalvelua sahaukseen osan levyjen suhteen (mm. portaiden kaiteet), osan olemme leikanneet sirkkelillä itse. Hiomakoneeella nurkkien pyöristys ja Osmo Colorin väritöntä Top Oilia pintaan. Ja kyllä, myös reunalista on samasta levystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta. :) Teittekö reunalistan itse ja jos teitte niin kuinka se tehdään? Kiitos jo etukäteen.

   Poista
  2. Reunalista on tehty siten, että Kodin Terran sahauspalvelussa 60cm leveän levyn reunasta leikattiin muistaakseni 6cm suikale. Reunojen pyöristyksen jälkeen suikale laitettiin sopivaan kohtaan (n. 1cm reunasta) kiinni puristimilla, jonka jälkeen esiporaus suikaleen läpi 5mm terällä noin neljästä kohti ja lopuksi sopivan mittaisilla ruuveilla (5 x 70mm) kiinni kanteen.

   Poista