maanantai 17. lokakuuta 2011

Ovet ja puuttuvat ikkunat

Ikkunien ja ovien toimituksissa oli hieman ongelmia. Pääovi seikkaili maailmalla parisen viikkoa: Skaalan mukaan se lähti Skaalalta 22.9. mutta saapui tontillemme vasta 10. lokakuuta. No, pääasia että tuli ehjänä ja upeana paikalle. Olemme todella tyytyväisiä oveen livenäkin. Hieno ostos, kyllä kannatti! Toivotaan vain, että se säilyy suhteellisen ehjänä rakennusajasta.

Viikonloppuna asensimme sitten viimein ovet paikalleen ja laitoimme puuttuvat pikku-ikkunat paikalleen. Samalla huomasimme, että yksi portaikon pienistä ikkunoista oli vääränkokoinen. Selvittelyksi meni. Tilausvahvistuksen tarkistaminen paljasti, että Skaalan tilausvahvistuksessa oli ollut vääränkokoinen ikkuna, mitä emme kaksinkertaisesta tarkistuksesta huolimatta huomanneet. Meiltä lähteneessä ikkunalistassa oli kuitenkin ollut oikeat koot ikkunoille. Eli kenen vika se nyt lienee? Täytyy myöntää, että puoliksi voi katsoa myös peiliinkin... Harmittaa silti.

Onneksi Skaala tuli loistavasti vastaan ja myönsi oman virheensä. Näin jäämme odottelemaan ikkunaa tyytyväisenä Skaalan palveluun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti