torstai 26. heinäkuuta 2012

Keittiön asennus

Viimein keittiön kimppuun:

Asennuksessa kannattaa huolehtia että asennusohjeet ovat lähettyvillä. Meiltä ne puuttuivat ensimmäisenä asennuspäivänä ja huonon nettiyhteyden takia netistä löytyneet ohjeetkin jäivät harmillisen suttuisiksi iphonen ruudulla. Näin ollen jalkoja tuli asennettua kaappien alle maalaisjärjellä ja maalaisjärki ei riittänyt kertomaan, että toinen rivi jalkoja tulisi osoittaa seuraavaan kaappiin. Luulenpa, että keittiömme on joka tapauksessa riittävän tukeva, sillä ohjeiden mukaan jalkoja ei olisikaan tarvinnut laittaa ihan jokaisiin löytyneisiin reikiin...

No, keittiö saatiin kuitenkin asennettua, nyt puuttuu vain altaat, liesi ja sähköt.Jalkoka ei siis laiteta näin, vaan toisen rivin jalkojen pitäisi osoittaa seuraavaan kaappiin siten, että tuo musta mokkula jonka isän kanssa laitoimme siistista osoittamaan kohti kaapin keskustaa tukisi myös vieressä olevaa kaappia.


Festivo pääsee viimein paikalleen.Näyttää jo keittiöltä. Meille ei siis yläkaappeja tule kuin altaan päälle. Jossain vaiheessa teemme seinille vielä avohyllyt tammilevystä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti